Søndag

Søndagene er liksom slutten på uken.
*Det er den dagen du bruker på å planlegge neste uke, lage deg en liten oversikt over hva som kommer…*

Vi prøver i hvert fall det, å få oversikt altså.

Søndagene bruker vi til å kose oss litt ekstra med barna, prøve å planlegge den kommende uken og å rydde bort rot som ligger rundt i huset, -For rot blir det med 3 aktive barn! 🙂

Plukker opp litt skittentøy her, litt leker der, ting som har forvillet seg fra ett sted til ett annet osv.
(Normalt sett er barna våre veldig flinke med å hjelpe til f.eks med å legge skittentøyet sitt i kurven osv, men leker har en tendens til å flyte litt rundt.. Og sånn er det bare.. )

 

Her er ett veldig godt eksempel på rotet som kan oppstå i helgene:

Dette er altså soverommet til de to minste. Ikke så ille i dag, men man ser jo at det har blitt brukt da 🙂 
Kjekt at de koser seg, og at de faktisk leker med de lekene de har. I dag hadde de fått tak i «den bortgjemte» lekekisten, å hatt det veldig gøy med den. 
Den inneholder leker den og, vi synes bare at barna har for mye leker, å derfor har vi delt det i to lekekasser, en som står fremme og en som er gjemt bort (tydeligvis ikke godt nok), så roterer vi litt på hva de har fremme.. De blir jo kjempeglade når de finner en av de gode gamle lekekameratene som har vært borte en liten uke eller to.. 

Så var det dette med planer da.
Greit å ha litt oversikt over hvem som skal hva i dagene som kommer, så vi har en stor ukes-tavle hengende på veggen., jeg skal ta bilde av den en dag jeg husker det.. Nå er det så sent at det blir kun og bare gjenskinn fra blitzen, og det er liten vits. Det er en sånn tavle med kolonner med navnet på oss i husholdningen, hver dag osv. 
Den henger fint til på kjøkkenet og brukes hver søndag, er så greit, bare å viske ut whiteboard teksten..
Er til og med en egen kolonne for planlagte middager.

Jordbær gele til venstre og pasjonsfrukt gele til høyre.

Laget et par pakker med gele som vi skal ha til dessert i morgen. Sjeldent vi har sånt, og veldig lenge siden vi har hatt noe bakverk nå faktisk, så kanskje det må bakes noe denne uken.. 
Uansett, får se hva de sier i morgen, håper de blir glade. 

Legg igjen en kommentar