Roboter og krinkelull

Er ikke helt sikker på hva som skjedde med det forrige innlegget, en av linkene jeg la ut var visst ikke helt rene for virus desverre. Så, da tenker jeg at jeg legger det ut en gang til, men denne gangen uten linker..

Uansett,. Jeg klaget min store nød over å ha levert Overlocken på sørvis i dag.  Leverte den inn hos Tonje, som jeg kjøpte maskinen hos, de sa det ville ta 1-2 uker før den kom tilbake.

En av de største grunnene til at man gjerne er blitt litt bortskjemt av denne maskinen er jo nettopp fordi den lager pene sømmer, kutter bort det overflødige og ikke minst at den jobber raskt..

Uansett hvor god symaskin en har, så vil det ta veldig mye lengre tid å sy med den enn med en overlock. (tror jeg)

Det fikk jeg erfare i dag. Sydde to bukser til minstegullet, og det gikk jo så langsomt..

Denne med roboter fikk seg rosa ribb nede, og lilla ribb i livet. 🙂 Tenker det blir bra. Hun skal straks over i ny størrelse på klærne, så like greit å starte i det små tenker jeg. Disse vokser heldigvis med barnet.

Så var det bukse nummer to da..

Dette er gjenbruk. Det var en janus krinkelull kjole, men de modellene passer dårlig til mine barn, de er for vide og henger svært dårlig på skuldrene, så da sydde jeg den heller om fremfor å vente til lille ble stor nok til å bruke den. Buksa kan hun tross alt bruke med en gang jo :p

Jeg har en veldig grei symaskin, den er kjekk til mye, men til å sy disse falsk overlock sømmene.. Jeg vet ikke. Den gjør jo godt arbeid, jevnt og fint.. Men jeg er nok litt for utålmodig til å bruke den sånn :p

Så, da får jeg heller bruke tiden mens jeg venter på å få Ol i hus igjen til å bli kjent med coveren. Vi har som nevnt tidligere ikke blitt helt venner ennå..

Hva syr dere på Coveren??

Legg igjen en kommentar