Den første dagen i resten av mitt liv..

Å hva skal jeg bruke den til?

Jo, du skjønner, jeg liker å systrikke og hekle, så jeg skal SY.

Trykk på «les videre» for å se mer 🙂 

Jeg skal sy forklekjoler til veslejenta på 1,5 år. Kanskje også til gudatteren min.

Så skal jeg skrive litt om det i gruppen min på facebook, evt legge inn noen «blir til» bilder på siden min LiJeSto.

Skal prøve å opprette et album, med bilder av hva jeg har laget og kanskje et med hva jeg planlegger å lage.

Dette er det siste jeg sydde til meg selv:

Gult dobbeltsydd pannebånd med ugler 🙂

Sydd i bomullsjersey fra Stoff og stil.

***

Jeg vet jo der er mange bloggere der ute, så forventer vel kanskje ikke den helt store responsen på akkurat > Min < blogg.

Det kryr av hobbyskribenter (som mange er utrolig flinke til å finne frem til de rette ordene for å få ut sitt budskap) hobbybloggere som tar for seg både strikking, hekling, søm, maling og annet spennende.. Så har du jo de som blogger om sminke, hår, klær, ..

Så, hva har jeg å stille opp med? Kan jeg skille meg ut fra de andre hobbybloggerne?

▪jeg vet ikke, vi får se▪

Vel, jeg har ikke tenkt så veldig grundig ennå på hva slags blogg dette skal være, men jeg kan jo kanskje starte litt forsiktig med å si at jeg antar det er mine interesser som vil komme mest frem, og de er mange:

Jeg strikker, hekler og syr, hverdagen min består av familie, barn, hobby, hund, matlaging og mye mer.

Kommenter og del gjerne link på andre sosiale media 🙂

Legg igjen en kommentar