Hvilket utstyr bruker du til klipping og forberedelser?

Nå er jeg ferdig med å vaske huset, så tenkte jeg skulle ha tid til å klippe litt igjen, men ser at klokken er gått fra meg, og at de små skal hentes.

Jeg har da fått klippet noe, som dere kanskje så i det forrige innlegget.

Uansett, denne kniven bruker jeg til å kutte med

Og, SE .. Jeg fant litt av tekstilet som jeg lette etter, så jeg får meg ny pose! 🙂

<Lykke>

Disse saksene er bare sykt gode, de er fra Fiskars og er barnesaks. Av en eller annen grunn foretrekker jeg å klippe med disse, jeg klipper også mer nøyaktig med de. Strever faktisk litt med store sakser, men det har kanskje noe med revmatismen å gjøre?

Her ligger de også da oppe en kuttematte fra Stoff&stil .. Den største. Men merker meg at jeg vil ha en kuttematte som er enda større..  Hvor får man tak i det tro, og hva koster det å få det tilsendt i posten?

Legg igjen en kommentar