Jeg innviet det nye syrommet slik

Kanskje ikke så inspirerende, men utrolig kjekt:

Hva kan man lage av gamle brettebleier??

Da jeg var hos mamma å hjalp henne med å rydde litt ut av garasjeloftet fant jeg disse..

Det er gamle brettebleier fra da jeg og mine søsken var barn. Jeg har ingen jeg bruker brettebleier på, men jeg har jo tre barn.. Som alle andre barn så søler de både titt og ofte, så jeg kuttet de opp og laget «opptørks kluter» av de. 

Vi bruker ikke tørkerull, vi har heller tupperware bokser stående med tørre og våte kluter i. Både miljøbesparende, man sparer penger på det (siden det er billigere med en kokvask, enn å kjøpe en ny rull med papir) og barna lærer seg hvor de henter klutene, hvor de legger de og at de skal vaskes når de er brukt. (I tillegg lærer de seg at de ikke trenger å bruke MENGDER med papir til ALT) 
🙂 

Jeg kuttet de rett og slett opp i passende størrelser, en størrelse som passer i boksene og en størrelse som er litt større som kan ligge i kjøkkenskuffa.

Sååå overlovket jeg kantene.. (bruke opp litt tråd som jeg ellers ikke bruker særlig.. så blir litt freeesh kant på de.. )
Skal enda feste trådene, og klippe av det overflødige. Må si meg fornøyd.

Tar du noen små grep for å verne om naturen? 

Tar du noen grep for å spare penger? 

Fortell gjerne hva du gjør, eller om du har tips til flere ting jeg kan gjøre her hjemme.. Hva er det de sier.. Alle råd mottaes med takk? 🙂 

Her er forresten TUPPERWARE boksen. Den er super. Har den i to forskjellige størrelser. Bare synd at de ikke selger de mer..? Noen som har en til overs, så kjøper jeg den gjerne. 🙂 

Legg igjen en kommentar