Jeg VANT!

I går var jeg å handlet på butikken Tonje i Bergen sentrum.
Så hadde de en trekning av kvitteringene til folk som hadde handlet, å i dag fikk jeg en tekstmelding derfra om at jeg hadde vunnet en bok!! Tenk det..
Så utrolig kjekt. I tilegg var det en bok jeg ikke hadde, noe som gjorde det hele enda mer spennende. (Kommer tilbake til hvilken bok når jeg har fått den) 🙂

Jeg handlet noen tekstiler:

 Paw patrol er tiltenkt de to minste, eller i hvert fall guttungen som blir 3 til sommeren. Tenkte kanskje en genser eller noe, med mørk ribb og evt ensfargeded armer.

Hjertene er tiltenkt største jenta, antagelig en tunika med trekvarts arm. (Noen som har forslag til mønster? Hvis ikke blir det HS&J)

Froskene og pingvinene er jeg ikke helt sikker på ennå, men syns de var så kjekke..

Så har jeg jo kjøpt stripete ribb for første gang, men kjenner jeg er veldig usikker på akkurat den :p

 

En bok:

Så kjøpte jeg boken «sy klær til damer». Var jo til og med så heldig at den ble signert.. :p hehe
Sammen med det var det en liten goodiebag, med ett blad, en liten notatbok, penn, tråd, mønster og litt sånn 🙂 (Aldri feil med det lille ekstra) 
Åsså er jo de ansatte der så trivelige. 🙂

Og, colour catcher:

Tidligere har jeg ikke hatt bruk for denne, men nå når jeg fikk en sånn blandet mix med tekstiler (Fargene) hjem, tenkte jeg at det var kjekt å prøve det ut. I tilegg har jeg en hel kasse med jersey som står uvasket og venter.. (Ja tenkt det!) 
Hvis dette funker, så tror jeg kanskje jeg skal se om jeg finner de på ebay eller lignende. Noen som har kjøpt de andre plasser til en rimeligere penge enn hva de koster i Norge??

Legg igjen en kommentar