Kortbukser

Idag har det ikke foregått så mye her hjemme, eller ..

Med barn i hus skjer det jo alltid mye :p 
Det har vært den store «slå-seg-vrang» dagen til vår snart 3-årige gutt. Rart med det, når de finner egenvilje å står på sitt, men ikke alltid får gjennomslag.. Å enda rarere når de faktisk får det som de vil, men de ikke helt vet hva de mener.

Som i dag, guttungen var ute med lillesøster og pappaen sin, så ble de avbrutt av en bleie som måtte skiftes. Han kom inn, ble skiftet på, å var så klar for å gå ut å leke igjen.. Helt til vi skulle ta på skoene. Alt var plutselig galt, sirenene sto på, han var illrød i ansiktet og hylte som en stokken gris.. Han skulle ikke ha DE skoene, han skulle ha STØVLER.. 
Javel, helt i orden, ta på støvlene du.. NEEI! Skal IKKE ha på DE STØVLENE.. Skal ha DE (roper han mens han peker på storesøster sine som er AAaaltfor store) Haha, nei det skal ikke være lett, men det endte i allefall slik at pappaen kom inn..

Lang historie kort:

Pappan hørte bråket hele veien ut, kom inn, kledde på sko, tok han med ut, sirenene fortsatte ute, men da hylte han «JEG VIL INN TIL MAMMA».. Så det tok ikke lange tiden før de kom inn. Men igjen var jo alt galt da, for da skulle han jo ut igjen :p haha.. 

Stakkaren var bare veldig, veldig trøtt etter å ha vært ute å lekt en times tid 🙂
Ikke bare bare når den 3-års trassen trer i kraft.

Uansett, da han kom inn igjen, fikk spist litt og roet seg ned, da var alt i orden igjen. Når han da i tillegg fikk se at shortsen jeg holdt på med til han var ferdig, så var alt bare flotters.

Denne shortsen ble klippet for sånn 2 år siden, fant den i en boks. Tror kanskje det er mønster fra HS&J (Heilt spesiell og jubel) boka, men er ikke helt sikker. Orket ikke finne frem boka heller, så ribb er laget på mål.

Ikke helt sikker på hva jeg mener om mønsteret, syns de var korte i baken, satt dårlig. Skal sies at han har på seg tøybleie på bildet, så det er jo litt mer polstring en ved bruk av engangs eller uten bleie, men likevel.. Den passet fint og han var stråelende fornøyd 🙂 

Legg igjen en kommentar