Kostholdsendring

Det er de «små enkle grepene» man skal starte med,.. Sant?

Som å spise frokost.

Prøve å ikke bruke for mye av ditt å datt. 

-Mindre sukker.

-Mer grønnsaker.

-Frukt i stedet for sjokolade. (Oh noo..)

-Vann i stedet for saft/brus eller light produkter.

-Man skal spise rent.

-Grønnsaker skal ta opp mest plass på fatet.

-Bruke mindre sauser.

-Spise riktig, det skal inneholde riktige vitaminer, mineraler og ikke minst skal inneholdet komplimentere hverandre slik at opptaket av det blir best mulig.

Hvor starter man? Hva starter man med? Hvor henter man motivasjon?

Hva hvis tarmene ikke tar opp næring på en ordentlig måte? 

Noen snakker varmt om shaker, proteinbarer, slankekurer av forskjellige varianter,..

Jeg stiller meg skeptisk til det meste av «fiks ferdig kurer». Det har jeg alltid gjort. MEN man skal aldri si aldri, og ett sted må man jo starte. Jeg tenker at for min del så må det starte med at man må innføre frokost. (Få forbrenningen og kroppen  gang.) Og i den forbindelse har jeg tenkt til å prøve shake fra Herbalife i en uke for å se om det kan være noe. Ikke som en slankekur, men for å endre vaner, legge inn en annen rutine. (Vil bare få sagt det med en gang at dette innlegget er på ingen måte sponset av Herbalife)

Hvem vet, kanskje det kan fungere? Og vet du, jeg tror nok det funker for noen. Men ikke alene, man må være villig til å endre på andre ting og. Man må endre på kostholdet, vaner, aktivitet og annet. Og jeg tenker at hvis en shake kan gjøre meg mer oppmerksom på hva jeg driver med, så er jo det bra. 

Nå har jeg et forferdelig problem med konsistensen på ting, for eksempel klarer jeg ikke svelge biola eller farris, så dette blir et spennende eksperiment. 🙂 

Jeg er en av de som aldri har prøvd noe slikt, verken shaker, proteinbarer eller slankepiller for den del, så det er kanskje på tide?

Tenker at jeg starter med dette på Søndag. Da har jeg fått motet meg nok opp, og satt en startdag til dette.

(Men en ting som er litt uklart for meg, er hvorfor man skal være påpasselig med væskeinntaket når man bruker Herbalife. Noen som kan forklare meg det? Hva hvis man er en person som ikke drikker så mye da? :p )

2 kommentarer om “Kostholdsendring

  1. Så tøft at du prøver noe nytt, og at du gir litt fa en! 😀 prøv og se om det er noe for deg💜 du bør drikke rikelig med vann og også passe på og få nok fiber når du tar shake 💜 ønske deg masse lykke til, fine Lindami😘

    • Takk:)
      Man må jo prøve, heter seg vel gjerne at ingenting skal være uprøvd når man gjør noe for seg selv? (og familien selvsagt) Ja, man burde vel kanskje bli litt flinkere til å drikke all over, for jeg har altfor lite væskeinntak .. :p
      Takk. Skal prøve, så da får vi se hva som skjer. 🙂

Legg igjen en kommentar