Litt sånn fraværende i dag ja..

Da var det blitt største banet og min tur til å få den lenge fryktede omgangssyken..

Jeg har ALDRI vært så dårlig før.

Snakker ikke om bare selve omgangssyken, men det faktum at kroppen går i total krig mot seg selv når man har ett snev av sykdom innabords. Dagen i dag kan forklares med små enkle ord som: Smerte, Smerte, Smerte og atter Smerte. Kroppen har værket i hver eneste celle. Hele kroppen har vært som et åpent sår. Tannverk i hver eneste lille tomme. 

Skikkelig koselig å være sengeliggende hele dagen, ikke kunne ta del i noen ting.. Det verste er jo at man ikke får vært med barna. (Selvsagt lille når hun har ammet da, men det er jo ikke så mange minuttene iløpet av en dag at hun har tid til det)

Jeg er ikke av de som bare resignerer og går til sengs, mannen må omtrent jage meg for å få meg dit når jeg er syk. *Ikke i dag* I dag gikk jeg helt frivillig. Har ligget der og syntes synd på meg selv 😉 

Normalt sett hater jeg at vi har tv på soverommet, men i dag har jeg satt umåtelig stor pris på den. Rart med det.. 

Så, jeg har ikke gjort noe.. Mannen har gjort alt. Tatt seg av barna, laget mat, gitt de mat, stellt de, lekt med de, vært med de,.. Han har vært kjempeflink <3

Heldigvis hadde eldste frøkna omgangssyken natt til i dag, sånn at hun var ca ferdig da hun sto opp. Da hadde hun sovet seg gjennom den verste kvalmen og alt styret som var i natt. Ikke greit å være liten å syk. Så får vi bare håpe at de to små slipper litt billigere unna da..  <3

Akkurat nå er denne min venn. Litt salt innabords må vel til 🙂 

[knapp]

Legg igjen en kommentar