I morgen, i morgen, men ikke i dag

Hvorfor er det sånn at vi mennesker (Ikke alle selvsagt,
men veldig mange) en eller annen grad skyver fremfor seg ting som skulle vært gjort? 

Være seg om det er å starte på en bedre diett, om det er rydding, vasking, ..

 

Er det ikke noe slikt som at hvis man ikke gjør det man tenker på innen de første 10(?) minuttene så er det så mye lettere å enten utsette det , eller rett og slett bare glemme hele greia? Mener jeg har lest det, men det kan selvsagt være helt feil.

Jeg skal i allefall prøve å endre det med meg selv, at jeg skal så langt det lar seg gjøre få gjort de tingene som skal når jeg tenker på det eller når jeg har satt opp i planen min at det skal gjøres. Kanskje det å følge en plan vil gjøre at rutinene sitter bedre? At man kanskje ikke bare «glemmer seg bort» .. Jeg er flink til det selv jeg, å glemme meg bort altså.. eller å glemme bort det jeg <egentlig> skal gjøre.

Er vel noe med det at hvis noe frister mer, så er det lett å utsette det som frister minst?

Vel, nå skal jeg i allefall gjøre det som frister minst… 

 

Jippi!!

Ikke så morro, men det må til.. Så når barna kommer tilbake fra turen sin ute, så er det rent pent og ryddig her. Hva er vel bedre enn det??

Legg igjen en kommentar