Oppdatering

Ja, her har det skjedd litt av hvert mens bloggen har vært «nede».

Ett lite sammendrag i første omgang:

-Litt tekniske problemer, derav død blogg.

-Pakking, flytte ut, flytte inn, utpakking.

(-Bærplukking.)

-Ny barnehage, ny skole og ny plass.

Med andre ord en helomvending for hele familien..
( Men, ny dag, nye muligheter osv… )

Vi har lenge sittet og lurt på om vi ikke skulle flytte fra Hordaland til Nord-Norge. Jeg er opprinnelig fra Nord-Norge selv, og har bare bodd litt over 5 år i Bergen. 

Hovedgrunnen til at vi ønsket å flytte fra Vestlandet er det ustabile været. Når man har barn som plages av det, (ørebarn) og samtidig plages av det selv sånn rent helsemessig, så blir det litt irriterende og trasig i lengden å gå i regn, slaps, tåke, nedbør, nedbør og atter nedbør. Missforstå meg rett, Bergen er NYDELIG de dagene det faktisk er pent vær. 

I Bergen har ikke de minste vært vante med SNØ heller, så det blir spennende å se hvordan de synes at det er, og det blir nok kjekt for eldste at hun slipper å jakte på snøflekkene for å få ake på rumpeakebrett.

Pakkingen gikk som forventet, fort og gæli :p Neida, det gikk egentlig ganske greit. Men, merker at vi har litt for mye ting. Har prøvd å gjøre noe med det, holder ennå på. Prøve å få bort overflødige leker, klær, ting, nips, .. sånt man egentlig ikke bruker, bare oppbevarer. ( Hva er greia med det egentlig?? )

Så var det biltur da, fra Bergen og nordover.. 

Traff på litt fint vær, og flott natur opp gjennom landet.

Barna er begynt på ny skole og i ny barnehage. Overgangen har gått kjempefint og de trives godt. Mammahjertet kan slå seg til ro med det <3 

Så, da har vi slått oss til ro her i Nord da, … men det kommer jeg tilbake til i ett annet innlegg.

 

 

Legg igjen en kommentar