Planting, kutting, klipping og redesign

 

I går ble det gjort litt forefallende arbeid som å vaske klær og diverse sånt kjedelig. Men på kveldinga fikk jeg litt tid ved siden av symaskinen igjen.
Jeg sydde ikke, men klippet en del.. Noen halser med spiss, noen ull halser, noen bukser, ribb, og denne kjolen under som er flekkete og helt feil passform for mine barn.. Den blir en ullbukse til minste trollet 🙂

Jeg plantet jo litt paprika og tomater for en halvannen ukes tid siden.
De har begynt å spire godt nå, så ser frem til at det skal bli godt nok vær til å få ting ut etterhvert.

Dette er tomatplantene, ett sånt minidrivhus.. Kjekt for de to eldste å se fremgangen 🙂

Fant ut at jeg skulle plante litt mer, så i går kveld før jeg begynte med tekstilene så drev jeg med jord, frø og potter..
Det er gressløk, jordbær og tomatplanter som er satt i jord her. Håper jordbærene er gode, i så fall kommer nok det til å bli en fast sak som plantes. Skal visstnok ta en mnd fra planting til man kan høste.. Stiller meg litt skeptisk til den avsatte tiden, men vi får se 🙂
(På bildet som var på frøposene syns jeg de minnet litt om markjordbær)

Så, til det viktigste :p
Jeg fikk klippet en del prosjekter i går. Trolig skal jeg klippe litt mer i dag før jeg begynner å sy.. Er så greit å slippe å okkupere hele bordet med tekstiler når man har to symaskiner stående :p Blir en ekstra påkjenning for kroppen også, så derfor er det greit å ha gjort ferdig det ene før man begynner med det andre.
I går klippet jeg litt forskjellig: bukser, pannebånd, hals med spiss, vanlig hals, et hårband og litt ribb.. Så får vi se hva jeg får ut av det da 🙂 Satset på at det blir bra.

Ja, da får vi se hvordan dagen i dag blir.
Ser at det er mange som er innom og kikker på tutorialene, så tenker jeg skal prøve å få lagt til en eller to slike i uka. Den neste blir nok «hvordan jeg syr ribb». 🙂
Hvis det er noe dere lurer på, evt om det er noen ting dere vil jeg skal vise hvordan skal gjøres/jeg gjør det så er det bare å legge igjen en kommentar så kanskje man kan ta for seg akkurat det du ønsker 🙂

I dag så er et muligens et lite tannlegebesøk (Desverre).. Vondt i kjeften, evt kjevebeinet, sånn skikkelig herlig!! :S Evt ikke.. Så er det fysioterapi og muligens en trø tur med eldste hvis været holder seg sånn nogen lunde. (Det pissregner nemlig sidelengs her i Bergen i dag!!)

 

Legg igjen en kommentar