Regnbue

Dette teppet er strikket i kun riller, på skrått.. så hvis du kan rettmasker, felling og øking, ja da har du kunnskaper nok til å lage dette.

Garnet er kjøpt på nettet, lurer på om det var fra noe som heter ice yarn, og det er et blandingsgarn med 60%ull og 40%akryl.

Pent å se på, fine sterke farger, og et greit prosjekt til tv kikking.

Det er ca 65 x 80 cm og er helt flott til bruk som vognteppe.

Har strikket en del andre vogntepper tidligere også, ett likt dette bare i forskjellige blå nyanser. (Dette også fra Ice yarn)

Har strikket et hjerteteppe i babyull fra dale. Teppet har gratis oppskrift som du finner ved å trykke på linken. Krever at  man følger litt med, men dette og er veldig egnet for nybegynnere innen strikking 🙂

Jeg har og strikket til alle tre barna mine, samt heklet et i bestemorsruter 🙂 Og et «kaste på seg» teppe som ligger i sofan i daisy strikk.  (Vil du lære å strikke daisy strikk, trykk her)

Det første strikka teppet mitt var i ett syntetisk garn i orange, grønn og beige.. Husker ikke hvilket merke garnet var, men det var i allefall noe jeg var veldig stolt over. Et ganske stort teppe, men bare i riller da.. Det var nesten 2 meter langt og ca 1,5 meter bredt. Stygt som juling når jeg tenker tilbake på det, meeen jeg var ungdom og vil si meg godt fornøyd likevel :p

Legg igjen en kommentar