Rot i systemet

…Eller system i rotet?

 

Jeg liker jo å tenke det siste, men ser jo nå når jeg driver å går gjennom tekstilene og hobbyutstyret mitt at det er så langt fra sannheten. Jeg har jo mye jeg ikke engang husker å ha kjøpt jo.

 

Så, nå er det vårrengjøring i boden, hyllevarmere skal ut, selges på Stoffbitene på facebook, og sånn får det være. Kan ikke ta vare på alt, og det som ikke virker til å bli brukt, trenger da heller ikke bare ligge å ta opp plass.

 

Så, kanskje det er på sin plass å legge ut en liten giveaway her? Jeg fant nemlig 1 meter x full bredde, ferdigvasket tekstil som jeg ikke blir å bruke selv, slenger med noen wonderclips og 1 meter pyntebånd, så kan det jo hende det er av interesse for noen?

 

Se eget innlegg for giveaway 🙂

 

[knapp]

Legg igjen en kommentar