Turist i egen by

Er vi nordmenn for dårlige til å oppleve våre egne byer/bygder? Merker at til tross for å ha bodd i Bergen i 5 år, så har jeg opplevd veldig lite av plassens severdigheter. Jeg har ikke vært på fløyen, har ikke tatt ullriksbanen, ikke vært oppå fjellene, jeg er lite i sentrum, har ikke utforsket stedene rundt Bergen.. 

Hvorfor blir det slik?
Går man for mye inn i dagliglivet?
Tar man seg ikke tid til slikt?

Hva kan du oppleve i Bergen, som du ikke kan andre steder?? 

Greit, jeg har 2 tette svangerskap, og har vært satt veldig ute av spill helsemessig både under og etter disse, så sånn sett er jeg kanskje unnskyldt? Men, likevel tenker jeg hver gang jeg er i sentrum, at jeg opplever stadig noe nytt der. Ser noe nytt, hører nye lyder, lukter nye lukter osv. Det er alltid forandring der.. 

Må vel kanskje mote meg opp en dag å ta både fløyen og ullriksbanen? Når sant skal sies er jeg redd for høyder, både fly og taubaner er kjedelige greier sånn sett, og denne banen er noe høyere over bakken enn den i Tromsø? :p 

 

Hva burde man OPPLEVE i BERGEN??

Legg igjen en kommentar