Ny dag, nye muligheter

Ja, hva sier man. God mandag?
Blå mandag?
Litt usikker, men tror vi holder oss til God mandag jeg!
Denne uken er litt hektisk, skal kjøre sambo til sykehuset så han får (forhåpentligvis) fjernet gipsen. Det er jo bare 24 mil en vei, så det er jo gjort i en håndvending. (Ironisk ment )  Så må jeg kjøre noe søppel på søppelfyllingen. Få ryddet og vasket litt her hjemme. Skiftet sengetøy på samtlige senger. Plante om en avokadoplante som er veldig klar for det. Ukeshandle, lage ukesmeny for middagene for et par tre uker og litt sånn diverse.

Vi har fått en litt uforutsett «problemstilling» her hjemme.
Les mer om det nedenfor:

Men først måtte jeg jo spise litt frokost.
Hvordan liker du eggene dine stekt? Jeg steker de på begge sider 😉 Gjerne med knekt plomme. Eldste datteren min vil ikke ha knekt plomme, for hun skal ha «vulkan» som hun kaller det, når hun trykker hull i den..

Uansett, håper at vi får gode nyheter på sykehuset, slik at vi kan planlegge en lenge etterlengtet bursdagsfeiring for frøkna. Hun hadde bursdag i starten av Januar, men da sambo knekte foten så ble det en stor strek i regninga. Jeg kan av helsemessige årsaker ikke ha selskap for 15-16  jenter på 9 år og alt som følger med det. 🙂
Det skal planlegges, bakes, man skal gjerne ha noen små selskapsleker på lur i fall det blir stillegang, man skal rydde, dekke, vaske, og man skal jo gjerne være i stand til å være der under selskapet og.
Heldigvis har vi ei frøken som vet sånn omtrent hva hun vil ha. Så sånn sett er vi jo ett stykke på vei allerede.
Hun er veldig glad i musikk, så det spørs om det ikke er ett aldri så lite «diskotek» hun er ute etter i år 😉  Må kanskje prøve å få lånt en diskokule eller noe..

Sitter å tenker litt på om yngste skal få slutte med sutt snart. Ser på tennene at de begynner å forme seg litt etter sutten, og jeg har allerede snakket med tannpleier om det. Hun sa at så lenge de slutter til de er sånn omtrent 3 år så går tennene tilbake til sin opprinnelige posisjon, men så har vi dette problemet i tilegg:
Biteleke sa du? Ja, absolutt.. så snart hun ser en av smokkene liggende på gulvet så er det FULL JAKT! Hun patter på de, tygger på de og har det kjempemorsomt. Enda mer morsomt er det jo hvis ett av barna ser det og skal «fange henne inn» for å få tak i sutta.
Hun har altså tyggeleker også, så hun er ikke fri for noe å gjøre, men akkurat disse smokkene er så forferdelig vanskelig å motstå.

Jeg sier ikke at jeg skal ta de fra jentungen FORDI hunden tygger på de, (og de som tygges på går selvsagt rett i søpla) venter nok til jentungen er litt mer klar, og skal jo forberede henne på det på samme måte som de to andre barna mine.
Vil påstå at det har gått veldig greit. Første frøkna spurte første kvelden etter sutten sin, gråt litt og var litt lei seg, men etter det var alt i orden.
Man må tilpasse det etter hvordan barnet er, på akkurat samme måte som bleieavvenning! 🙂

Rampete liten sak dette ❤
Sånn er det med valper i hus. De finner på mye rart..

Plutselig tilbake

~LiJeSto~

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s